Maccabi wilt punten halen tegen leider Kessel United

Vierde provinciale B

Maccabi behaalde afgelopen weekend een mooie 0-2-overwinning op het veld van Schoten.


"Ik vond deze uitslag helemaal terecht. We konden eigenlijk de score nog uitbreiden, maar dat hebben we laten liggen", aldus Samuel Lavan.


Met tien punten op 21 speelt Maccabi een wisselvallig seizoensbegin. "In het begin was het echt niet goed. Onze kern was nog niet helemaal volledig. Nu gaat het steeds beter en beter, maar het kan nog beter. Een groot probleem bij Maccabi is het feit dat de mentaliteit van de spelers wat beter mag. Ik zou gelukkig zijn als er meer spelers komen trainen bijvoorbeeld. Dat is al jarenlang de ziekte van Maccabi."


Zondag staat de thuiswedstrijd tegen Kessel United op het programma. Geen eenvoudige opdracht. "Eerst en vooral kijk ik nooit naar het klassement voordat wij een wedstrijd beginnen. We beginnen elke wedstrijd op dezelfde manier. We willen ze winnen."


Samuel Lavan combineert al enkele jaren de job van speler en trainer van de eerste ploeg. "Het is zeer moeilijk te combineren. Dit is het eerste jaar dat ik een beetje hulp krijg", besluit Lavan. (SSK)