Waterwerken in Loker zijn klaar: iedereen beschikt nu over middendruk

Eind 2016 plaatste de gemeente nog een hydrant om de bewoners toe te laten op straat niet-drinkbaar water af te tappen, nu voorgoed verleden tijd.
Hans Verbeke Eind 2016 plaatste de gemeente nog een hydrant om de bewoners toe te laten op straat niet-drinkbaar water af te tappen, nu voorgoed verleden tijd.
Watermaatschappij De Watergroep laat weten dat de aanpassingswerken aan het distributienet in Loker voltooid zijn. Woensdag 19 juni wordt het systeem opgestart. 

In Loker werden grote werken uitgevoerd om het waternet te vernieuwen en zo het drukprobleem op te lossen. Het probleem heeft meer dan vijftien jaar aangesleept. Vanaf 19 juni zal iedereen in het centrum van Loker over middendruk beschikken. Voor de Dikkebusstraat aan de oneven kant van huisnummer 95 tot 133, de Petruswegel en de Kalissestraat betekent dit een drukverlaging. Alle andere woningen krijgen een drukverhoging. “Wij vragen de inwoners met een oude installatie om alert te zijn voor eventuele lekken”, zegt het gemeentebestuur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.