Vrouw (29) zwaargewond na klap in gracht en tegen paal

Lieven Samyn
Op de weg tussen de Heuvellandse deelgemeenten Kemmel en Nieuwkerke is donderdagnamiddag rond 16 uur een 29-jarige automobiliste uit Heuvelland zwaargewond geraakt. 

Lindsey D. reed met haar Citroën C3 van Kemmel richting Nieuwkerke toen ze op het grondgebied van Wulvergem in een flauwe bocht naar rechts de controle over haar stuur verloor. De auto kwam aan de overkant van de weg in de gracht terecht en werd tegen enkele weidepaaltjes, een duiker, een elektriciteitskast en een betonnen elektriciteitspaal gekatapulteerd. Door de klap kraakte de betonnen paal doormidden. Een ambulance en mugteam van het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper en de brandweer van de zone Westhoek snelden ter plaatse om de geknelde vrouw uit het voertuig te halen en de eerste zorgen toe te dienen. Door het ongeval bleef de Kemmelstraat plaatselijk voor alle verkeer afgesloten.

Lieven SamynReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.