Verdachte die na achtervolging kon opgepakt worden, is aangehouden

De politie van de zone Arro Ieper kon de vluchtende inbreker klissen.
LSI De politie van de zone Arro Ieper kon de vluchtende inbreker klissen.
De verdachte die woensdagavond na een achtervolging tussen Dikkebus (Ieper) en Dranouter (Heuvelland) kon opgepakt worden, is door de onderzoeksrechter in Ieper aangehouden. De Serviër wordt verdacht van inbraken en diefstallen.

Rond 18.30 uur merkte een politiepatrouille langs de Dikkebusseweg in Dikkebus een verdacht voertuig op. Toen de agenten het wilden controleren, sloeg de chauffeur op de vlucht. Het kwam tot een achtervolging die voor beide voertuigen in de gracht eindigde in Dranouter. Eén agent raakte daarbij lichtgewond. De Servische automobilist kon in de boeien worden geslagen, twee andere inzittenden konden te voet ontkomen. Een klopjacht leverde niets meer op. Verder onderzoek zal duidelijk moeten maken voor welke diefstallen en inbraken de Serviër precies in aanmerking komt.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.