Toffe Tantes zetten rode neus op

De Toffe Tantes houden van 5 november tot en met 19 november een autozoektocht. Dat doen ze om geld in te zamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen in het kader van de Rode Neuzen Dag, die op 3 december valt dit jaar.

De Toffe Tantes houden een autozoektocht volgens het systeem 'bolletje-pijltje'.

"Het bolletje staat voor de rode neus die we tijdens de campagne allemaal dragen, met het pijltje willen we iedereen in dezelfde richting sturen, de richting om de jongeren met psychische problemen te steunen," zegt Annemie Delerue die samen met Kathleen Van Landschoot, Natalie Gouwy, Cindy Gouwy en Isabelle Platteeuw de Toffe Tantes vormt. "Deelnemingsformulieren zullen verkrijgbaar zijn bij plaatselijke handelaars. Uit de ingebrachte formulieren worden prijzen verloot en dit tijdens de paella-avond van 19 november."

Die eetavond is de tweede activiteit van de Toffe Tantes.

"Dan plannen we een paella-avond in 't Seultje van Nieuwkerke. Lokale handelaars zorgen ook voor soep en een dessert. Er wordt gevraagd om in te schrijven voor 16 november via een van de Toffe Tantes. De paella-avond start om 18 uur. Volwassenen betalen vijftien euro, kinderen tot twaalf jaar betalen acht euro. (DMN)

Annemie Delerue, Isabelle Platteeuw, Nathalie en Cindy Gouwy en Katleen Van Landschoot zamelen geld in voor de Rode Neuzen Dag.
Eric Flamand Annemie Delerue, Isabelle Platteeuw, Nathalie en Cindy Gouwy en Katleen Van Landschoot zamelen geld in voor de Rode Neuzen Dag.