Heuvelland leert inwoners wandelen

In Heuvelland staat een lessenreeks ‘Start to walk’ op het programma.
LBR In Heuvelland staat een lessenreeks ‘Start to walk’ op het programma.
In Heuvelland wordt een lessenreeks ‘start to walk’ georganiseerd. “Deze lessen zijn meer dan een uurtje wandelen”, verzekert de sportdienst. 

“Tijdens de lessen leer je een goede lichaamshouding aan te nemen. We leren je opwarmingsoefeningen, stretchoefeningen, cool down-technieken. We leren je hoe je een goede wandelschoen kunt herkennen. Na deze lessenreeks kun je naar buiten met een goede wandeltechniek.”

De lessen beginnen op dinsdag 17 september vanaf 10.20 tot 11.30 uur aan bezoekerscentrum Het Heuvelland op het Sint-Laurentiusplein in Wijtschate. Het gaat om lessen van telkens een uur. De reeks eindigt op 19 november. Inschrijven kost 25 euro. “Trek je huidige wandel- of sportschoenen aan. Investeer zeker nog niet in nieuwe wandelschoenen, de eerste les krijgen de deelnemers tips mee voor de aankoop van goeie wandelschoenen.” Inschrijven kan op www.heuvelland.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.