Deze kartonnen figuurtjes vind je straks overal in Heuvelland: “Aan alle vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet”

De leden van Beweging.net Heuvelland, een organisatie die streeft naar een kwaliteitsvol leven voor iedereen, zet de vrijwilliger in de kijker.
Beweging.net Heuvelland De leden van Beweging.net Heuvelland, een organisatie die streeft naar een kwaliteitsvol leven voor iedereen, zet de vrijwilliger in de kijker.
De Week van de Vrijwilliger is begonnen en loopt nog tot 2 maart.  “Onder het motto ‘vrijwilligers vind je overal’ zullen wij op evenementen en scholen in Heuvelland papieren ventjes plaatsen die de vrijwilligers symboliseren”, zegt Johan Deryckere van Beweging.net Heuvelland. 

“Op die manier hopen we alle vrijwilligers even de aandacht te geven die ze verdienen.” De actie van beweging.net maakt deel uit van een brede campagne samen met partnerorganisaties. “Zonder de inzet van al die vrijwilligers zouden heel wat organisaties, overheden en verenigingen op halve kracht draaien of zelfs niet bestaan. Omdat vrijwilligerswerk niet altijd zichtbaar is, zetten we de boodschap ‘vrijwilligers vind je overal’ kracht bij door de figuurtjes van onze zeven vrijwillige ambassadeurs massaal te verspreiden in alle deelgemeentes van Heuvelland.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.