Cameron Vandenbroucke op Belcanto Classic

Cameron Vandenbroucke bij een van de vorige edities van de Belcanto Classic.
Eric Flamand Cameron Vandenbroucke bij een van de vorige edities van de Belcanto Classic.
Op 24 augustus wordt in Westouter de 25ste editie van de wielerwedstrijd de Belcanto Classic gereden. Cameron Vandenbroucke, dochter van Frank, zal er samen met een delegatie van het Lotto-Soudal Ladies Team aan de start staan.

Tien jaar na zijn laatste overwinning op de Belcanto Classic staat dit jaar dochter Cameron Vandenbroucke aan de start van het wielerevenement. Dat maakt de organisatie bekend op haar Facebookpagina. Ander bekend volk dat zal aanwezig zijn, is Klaas Delrue van Yevgueni die Cameron komt aanmoedigen. Ook Guido Belcanto en Lieven Scheire zijn van de partij. De komende weken geven de organisatoren nog namen vrij. Inschrijven om deel te nemen aan de Belcanto Classic gaat niet meer dit jaar. De tickets gingen in amper 3 minuten de deur uit. Dat is een absoluut snelheidsrecord. 




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.