Aarzel niet: schrijf je vanaf zaterdagavond al in voor 25ste Belcanto Classic

500 ‘renners’ aan de start van een vorig editie van de koers, met Guido Belanto helemaal vooraan.
Eric Flamand 500 ‘renners’ aan de start van een vorig editie van de koers, met Guido Belanto helemaal vooraan.
Pas op 26 augustus wordt in Westouter voor de 25ste keer de Belcanto Classic gereden, maar vanaf zaterdagavond om 18 uur je al inschrijven, is geen overbodige luxe.

Bij vorige edities was de deelnemerslijst in een mum van tijd volzet. Inschrijven kan via de website www.belcantoclassic.be. De organisatoren zijn ook nog op zoek naar medewerkers voor hun evenement. Dat kan individueel, maar ook in groep. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@belcantoclassic.be. Voor het koersevenement wordt er in Westouter op zondag 25 augustus een concert met Guido Belcanto op poten gezet. Het voorprogramma is weggelegd voor Rick de Leeuw en zijn band. Kaarten zijn vanaf 2 juni verkrijgbaar via de website. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.