Te koop: duurste villa van Limburg voor 7,5 miljoen euro

Het gaat om meer dan 2.000 vierkante meter woonoppervlakte.
Foto Immo Top Invest Het gaat om meer dan 2.000 vierkante meter woonoppervlakte.
Wie nog een centje over heeft en op zoek is naar een nieuwe woonst, rept zich best naar Bolderberg in Heusden-Zolder. Aan de rand van het racecircuit staat een exclusieve villa van 7,5 miljoen euro te koop. "We mikken op rijke sporters", zegt makelaar Daan Mullens van Immo Top Invest.

Negen slaap- en badkamers, tennisvelden, een bar, fitnessruimte, garage met carwash én werkplaats. Het kan niet op bij de villa in Bolderberg. Het gebouw werd in 2004 opgetrokken, maar de familie racepiloten dat er nu woont, wil er afstand van doen. "Het gaat om meer dan 2.000 vierkante meter woonoppervlakte, waar stijl en sport centraal staat", zegt makelaar Daan Mullens.


"We mikken op rijke sporters", zegt Dullens. Er lopen gesprekken met enkele sportmakelaars. Kevin De Bruyne had dit huis geweldig gevonden, maar hij bouwde helaas vlakbij een nieuwe woning. We moeten eerlijk zijn, voor zo'n prijs vind je vandaag vooral kastelen, maar dit is bewoonbaar voor zelfs meerdere gezinnen."

Luxebadkamer

Het gebouw heeft een homecinema, een Sonos draadloze Home Sound System in alle kamers en een muziekstudio met perfecte akoestiek. Drie slaapkamers zijn uitgerust met een luxebadkamer met ligbad, douche, lavabo en hangtoilet. De studio voor het huispersoneel of gasten beschikt over nog eens zes slaapkamers en badkamers.


Op de eerste verdieping ligt de fitnessruimte. "Alle toestellen zijn aanwezig en na een keiharde inspanning kan men genieten in de sauna, het stoombad, onder het solarium of van een verkwikkende massage in de massageruimte", zegt Dullens. "Aan de overkant ligt een perceel van bijna dertig are met tennispleinen en maar liefst zes paardenboxen." De villa staat nog maar een weekje te koop, maar concrete biedingen zijn er nog niet gedaan. (MMM)