Limburgse serieverkrachter in beroep tegen celstraf van acht jaar

Ali B.
Mine Dalemans Ali B.
De 29-jarige serieverkrachter Ali B. uit Heusden-Zolder gaat in beroep tegen zijn effectieve celstraf van acht jaar voor het bedreigen, afpersen en/of verkrachten van minstens negentien escortdames.

B. knutselde een complottheorie in elkaar, maar daar werd hij niet in gevolgd door de correctionele rechtbank van Hasselt. Aanvankelijk werd zes jaar gevorderd door het Openbaar Ministerie, maar daar kwam na het vonnis in mei nog eens twee jaar bij. Hij werd ook onmiddellijk aangehouden. De advocaat van B. liet meteen na het vonnis verstaan dat hij eerst alles grondig zou analyseren alvorens beroep in te dienen. Het beroep wordt volgende week op donderdag 1 augustus behandeld in het Hof van Beroep van Antwerpen. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Henri Haquin

    je moet maar durven, ik hoop dat straf zelfs verhoogt, wat is dat toch met die advocaten!!