Geflitst aan 125 per uur (waar 50 toegelaten is)

Photo News
Maandag heeft de lokale politie in zeven straten snelheidscontroles gehouden in Heusden-Zolder. Eén bestuurder scheurde tegen 125 per uur door de Elf Novemberstraat, waar 50 toegelaten is.

Samen met vijf andere bestuurders mag hij zich binnenkort komen verantwoorden voor de politierechter. Allemaal zullen ze hun rijbewijs moeten inleveren voor overdreven snelheid. In totaal controleerde de politie trouwens 1.873 bestuurders, waarvan er 308 betrapt werden op overdreven snelheid. Verder liepen nog drie personen tegen de lamp, omdat ze aan het GSM’en  waren achter het stuur. Eén bestuurder vloog in de remmen voor het flitsvoertuig. Zijn nummerplaat werd ook genoteerd, en hij zal binnenkort eveneens een PV in de bus krijgen.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Axel Marckx

    Sorry, maar als je er in slaagt om 125 te rijden op een plaats waar je maar 50 zou mogen, is dat een duidelijk bewijs dat de weg-infrastructuur niet strookt met de snelheidslimiet. En dat is tegenwoordig wel op veel plaatsen het geval. Wegen en verkeer verlaagt overal maar snelheden in een wanhoopspoging om ons op die manier de indruk te geven dat we minder lang moeten aanschuiven, of te doen alsof ze de verkeersveiligheid daardoor drastisch zouden verhogen.