75 figuranten gezocht voor eindejaarsfilmpje

Domein Bovy Zolder.
Borgerhoff Domein Bovy Zolder.
Domein Bovy wordt het decor voor het eindejaarsfilmpje van de gemeente Heusden-Zolder. Het communicatieteam is nu op zoek naar 75 figuranten. “Iedereen krijgt een leuke kerstmuts mee naar huis", klinkt het.

De collega’s van Team Communicatie plannen een eindejaarsfilmpje en zijn daarvoor op zoek naar een 75-tal figuranten. “Het opzet is eenvoudig: we toveren het binnenplein om tot een winterlandschap met tal van kerstbomen, vuurkorven, kerstversiering en warme chocomelk", vertellen ze bij de communicatie-afdeling. 

“Terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelt, versieren onze figuranten de verschillende kerstbomen of genieten ze van de kerstsfeer. Na afloop trakteren we iedereen nog op een hartverwarmend glaasje. Bovendien gaan onze 75 figuranten naar huis met een leuke kerstmuts als aandenken.”

De opnames vinden plaats op maandag 16 december om 17.30 uur. Inschrijven kan via publicaties@heusden-zolder.be of via het e-loket. Meer info via Team Communicatie op het nummer 011/80.80.84.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.