Joren Van Rooy en Caro Paulussen van Nautica zijn sinds kort collega's van Steven Rowers, Lore Van den Putte, Charlotte Van den Bergh en Kristel Van Wuytswinkel van Arktos.
Volledig scherm
Joren Van Rooy en Caro Paulussen van Nautica zijn sinds kort collega's van Steven Rowers, Lore Van den Putte, Charlotte Van den Bergh en Kristel Van Wuytswinkel van Arktos. © Jef Van Nooten

“Het liefst bak ik pannenkoeken”: jongeren met beperking steken handje toe bij koffiehuis ‘t Kan Wél

TurnhoutIn koffiehuis ’t Kan Wél in de Leopoldstraat in Turnhout werd dinsdag de samenwerking gevierd met leerlingen van Nautica, een school voor buitengewoon onderwijs. Eén dag per week komen leerlingen er helpen in de keuken of zaal. “Door corona zijn onze leerlingen hier lang niet kunnen komen. Nu kunnen ze er weer volop tegenaan.”

  1. Ali Al Attar stelt schilderijen tentoon: “Manier om pijnlijke verleden te verwerken”
    Turnhout/Oud-Turnhout

    Ali Al Attar stelt schilderij­en tentoon: “Manier om pijnlijke verleden te verwerken”

    Kunstenaar Ali Al Attar stelt vanaf zaterdag zijn schilderijen tentoon in het Hofke van Chantraine in Oud-Turnhout. Tien jaar geleden ontvluchtte hij Irak. Ali moest er alles achterlaten… behalve zijn passie voor schilderen. Hij schreef zich in aan de kunstacademie in Turnhout. Met de expo in het Hofke van Chantraine wil hij zich als kunstenaar tonen aan de buitenwereld.