Het lekkerste ijsje van de Leiestreek vind je volgens onze lezers bij Frederic’s in Kortrijk

Frederic Baas was dolverbaasd toen hij hoorde dat hij de winnaar van onze poll is.
Henk Deleu Frederic Baas was dolverbaasd toen hij hoorde dat hij de winnaar van onze poll is.
Frederic’s, het bekendste ijssalon van Kortrijk, is de winnaar geworden van onze ijsjespoll. Het ijssalon kreeg 474 van de in totaal 1.567 stemmen achter zich. “Wij werken alleen met verse producten.” 

Tijdens warme dagen is het belangrijk om jezelf te verfrissen en dan helpt een ijsje. Wij wilden wel eens weten waar je de lekkerste ijsjes kunt kopen. Het Laatste Nieuws organiseerde daarom een poll bij haar lezers. Volgens de resultaten van die poll verkoopt Frederic Baas in zijn zaak Frederic’s op de hoek van de Lange en Korte Steenstraat de lekkerste ijsjes van de Leiestreek. De man baat de zaak al 22 jaar uit. “We maken al ons ijs met verse producten en dat is onze sterkte”, legt de zaakvoerder uit. “We hebben 25 smaken en zijn alle dagen open.” 

De man verkoopt naast veganijs zelfs gouden ijsjes. Dat zijn softijsjes die zijn bekleed met een ultradun laagje 22-karaats goud van nog geen millimeter dik. Voor een gouden ijsje betaal je vijftien euro. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony Borrizee

  Super goed ijs van goud en zwarte koek

 • Mathieu Verhulst

  Simply the Best! Top idee om gouden ijsjes te verkopen! Marketing 10 op 10!!!!

 • Jean-Jacques Van Herzeele

  Een gouden ijsje.!....met wat zijn de mensen bezig!!! Met kwaliteit en demoratische prijzen producten aanbieden, makker en gene flauwe kul!

 • Nathan Siemons

  Proficiat, terecht een winnaar! Merci voor al het lekkers