De wateroverlast is nog niet voorbij in de regio Leuven, ondanks het zonnige weer en de gunstige weersvoorspellingen.
Volledig scherm
De wateroverlast is nog niet voorbij in de regio Leuven, ondanks het zonnige weer en de gunstige weersvoorspellingen. © RV

Het blijft opletten voor wateroverlast door stijgende Winge: politie grijpt in aan Aarschotsesteenweg

Rotselaar/Sint-Joris-Weert/LeuvenHoewel het vandaag zomers weer is en de zon de regen heeft verjaagd, blijft het opletten voor wateroverlast in onze regio. Dat is onder meer het geval in Rotselaar en Sint-Joris-Weert.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.