Wordt Sint-Paulusinstituut strafste school van Vlaanderen?

De leerlingen deden hun best om de jury te overdonderden.
Frank Eeckhout De leerlingen deden hun best om de jury te overdonderden.
Volgt het Sint-Paulusinstituut in Herzele het het GO! Atheneum in Aalst op als strafste school van Vlaanderen? Juryleden Tom De Cock (MNM) en Nora Gharib (Patser-boegbeeld en online icoon) brachten maandag een bezoek aan de school. Gast-BV Brahim liet zich mee onderdompelen in de sfeer van de school.

Voor de negende keer al begint op VRT-jongerenzender MNM de spannende strijd om de mooiste titel die een middelbare school in ons land kan binnenhalen: die van De Strafste School. Het motto is als vanouds “Grenzen verleg je samen”. MNM-dj Tom De Cock en vast jurylid Nora Gharib gaan samen met een waaier aan BV’s op zoek naar die ene school waar les en leut hand in hand gaan en het voor én na de schooluren aangenaam vertoeven is.

“Ik wil heel graag heel originele dingen zien, ik wil verbaasd zijn door wat die fantastische jongeren zoal kunnen fixen op hun school. Ik wil onder de indruk kunnen zijn", zegt Brahim meteen nadat hij was uitgestapt op het Kerkplein in Herzele. Leerlingen begeleidden het gezelschap naar de Burchtsite waar de schooldirecteur hen opwachtte als waarzegster. Daarna kregen de juryleden een rondleiding op school en werd het uitwisselingsproject met Catalaanse leerlingen in de verf gezet. Het bezoek werd afgesloten met een wafelenbak en een feestje op de speelplaats. 

Op dinsdag 7 mei weten we welke school het GO! Atheneum in Aalst opvolgt als De Strafste School. 

De leerlingen deden hun best om de jury te overdonderden.
Frank Eeckhout De leerlingen deden hun best om de jury te overdonderden.
De leerlingen deden hun best om de jury te overdonderden.
Frank Eeckhout De leerlingen deden hun best om de jury te overdonderden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.