Werkgroep moet herwaardering centrum uitwerken

De werkgroep buigt zich ook over de Groenlaan.
Frank Eeckhout De werkgroep buigt zich ook over de Groenlaan.
Een werkgroep moet de herwaardering van het centrum van Herzele bestuderen en stapsgewijs uitwerken. “De herwaardering van het centrum van onze gemeente is voor alle politieke fracties een aandachtspunt”, zegt burgemeester Johan Van Tittelboom (Open Vld).

In de werkgroep is één vertegenwoordiger van elke politieke fractie vertegenwoordigd, samen met de burgemeester, schepen van Mobiliteit, schepen van Ruimtelijke Ordening, de algemeen directeur, de financieel directeur en de omgevingsambtenaar. “De werkgroep kan aangevuld worden met inwoners, medewerkers van het lokaal bestuur en externe experten. De werkgroep vertrekt van het al gedane studiewerk door Solva, maar kan uiteraard ook nieuwe accenten leggen", zegt burgemeester Van Tittelboom.

De werkgroep komt maandagavond een eerste keer samen.  

Burgemeester Johan Van Tittelboom.
Frank Eeckhout Burgemeester Johan Van Tittelboom.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.