Waanzinnig: fietser slalomt argeloos over gesloten spooroverweg

Screenshot
Frank Eeckhout Screenshot
In Herzele is een fietser gefilmd die argeloos door de gesloten slagbomen aan een spooroverweg slalomt. 

De fietsers werd donderdagmorgen om 7 uur gefilmd door de dashcam van een wagen, die aan de andere kant stond te wachten. Op het filmpje is te zien hoe een jonge man de Molendijk in de Herzeelse deelgemeente Borsbeke naar boven fietst. Ter hoogte van der spooroverweg steekt hij een wachtende wagen voorbij, kijkt hij snel eens naar links en rechts waarna hij de rode knipperlichten én de gesloten slagbomen negeert om doodleuk zijn weg verder te zetten. Alle campagnes van Infrabel over spoorlopen ten spijt, zijn  er nog steeds personen die hun leven nodeloos op het spel zetten, om enkele minuten tijd te winnen.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudi Van Rompuy

  Hij had de slagbomen niet gezien was met zijn gsm bezig ! Nu op de fiets en de volgende generatie in de auto bellen en sms’jes sturen

 • gustaaf Van Bever

  @Marc De Vos, een voorbeeldfunctie???? Het is een jonge vent, vermoedelijk een student

 • Marc De Vos

  Deze man zwaar straffen. Hij heeft een voorbeeldfunctie.

 • Dirk De Buyst

  Vroeger sloten slagbomen de volledige rijbaan af. Nu met die halve krijg je dit.

 • mertens jean

  Fietser opsporen en zware geldboete en taakstraf geven. Indien hij ((zij)een rijbewijs heeft, onmiddellijk afnemen voor 10 jaar. Indien nog geen rijbewijs, dan pas binnen 10 jaar een kans geven om het te behalen.