Voetbaldames verdubbelen week na gigantische nederlaag aantal gemaakte doelpunten

De damesploeg van VC Herzele-Ressegem is zonder meer de sympathiekste en positiefst ingestelde ploeg van het ganse land.
VC Herzele-Ressegem Dames De damesploeg van VC Herzele-Ressegem is zonder meer de sympathiekste en positiefst ingestelde ploeg van het ganse land.
De voetballende dames van VC Herzele-Ressegem, vorige week nog nationaal nieuws wegens 84 geïncasseerde doelpunten, bewezen zondagochtend tegen de damesploeg van KVV Schelde dat hun ploegje wel degelijk vooruitgang boekt.

Dankzij een extra goal verdubbelde de ploeg in de vijftiende wedstijd het aantal dit seizoen gemaakte doelpunten. Daartoe volstond een scorende Elien De Clercq na een assist van Sudarat Viannok uit Bambrugge. Met wat meer lef zat er overigens wel meer in. Het resultaat was in elk geval niet zo dramatisch als vorige week tegen de Zebra’s van Borsbeke. KVV Schelde won weliswaar met een 1-11, maar het verdubbeld aantal gemaakte doelpunten was voor VC Ressegem-Herzele toch voldoende reden voor een stevig feestje.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.