3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • rudy liessens

    En de inwoners van herzele maar klagen op facebook dat het onkruid meter's hoog staat en de gemeentelijk diensten niets doen terwijl de bevolking zelf aan sluikstorten zijn en dit is het eerste stort niet kijk maar is in de grachten in de ressegemstraat en andere straten in herzele schandalig

  • danny buyse

    @Casper, u brengt mij op een idee! Het containerpark gratis maken wat uw wens is en iedereen jaarlijks 100 euro laten betalen om de onkosten op te vangen van de containerparken of de provinciebelastingen 5 x duurder maken kan ook. Als het van mij afhangt containerpark nog veel duurder maken want de vervuiler betaald en ga 1 keer per jaar niet op restaurant en je hebt uw geld terug.

  • Casper Vermassen

    In onze maatschappij moeten er nog zaken zijn die gratis kunnen waaronder het containerpark,maak ze opnieuw gratis en veel sluikstorten zal verminderen,met het geld dat die container parken opbrengen,betalen ze de rekening niet van het opruimen van zwerfvuil.