Radio Star helpt Herzele kiezen

De medewerkers in de studio van Radio Star.
Foto Frank Eeckhout De medewerkers in de studio van Radio Star.
Radio Star begint op zaterdag 8 september tussen 10 en 12 uur met de verkiezingsreeks ‘Helemaal Herzele’. Vijf weken lang ontvangt Radio Star alle politieke partijen en bewegingen voor wie er in Herzele kan gestemd worden.

Roodgroen trapt op zaterdag 8 september de spits af. Ze komen vertellen over hun ideeën voor Herzele, krijgen een spervuur aan vragen voorgeschoteld en stellen hun kandidaten voor. Daarnaast beantwoordt het programma ook enkele veelgestelde vragen over de verkiezingen. Op vrijdagavond 12 oktober om 20 uur gaan de vijf lijsttrekkers met elkaar in debat in De Wattenfabriek. 

Op de website van Radio Star kan iedereen alle bijdragen uit het programma en het debat opnieuw beluisteren. De website www.helemaalherzele.be volgt de verkiezingen op de voet en brengt extra informatie en nieuwtjes. En ook op zondag 14 oktober hoef je niets te missen. Vanaf 18 uur is er een extra uitzending van ‘Helemaal Herzele’ met alle uitslagen en de eerste reacties.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.