Ontdek het cultuurprogramma op de nieuwe website van CC De Steenoven

Raymond van het Groenewoud komt naar CC De Steenoven in Herzele
BELGA Raymond van het Groenewoud komt naar CC De Steenoven in Herzele
Met optredens van Preuteleute, Steven Van Herreweghe, Raymond Van Het Groenewoud, Dez Mona, Theater Malpertuis en Axelle Red wordt het nieuwe culturele seizoen van CC De Steenoven in Herzele er opnieuw één om duimen en vingers van af te likken. “Het cultureel centrum lanceert ook een nieuwe website én een digitaal ticketingsysteem", kondigt schepen van Cultuur Heidi Knop (Open Vld) aan.

CC De Steenoven gaat dit seizoen helemaal digitaal. Op 16 mei lanceert het cultuurcentrum een gloednieuwe website. “Die zal veel overzichtelijker zijn dan de vorige en kan ook zonder problemen geconsulteerd worden op de smartphone of de tablet”, zegt schepen Heidi Knop. “Op de website vind je alvast het volledige programma voor het seizoen 2019-2020. Vaste klanten krijgen die week ook een papieren brochure met het programma in de brievenbus.”

Maar er is meer. “Iedereen kan via de nieuwe website tickets kopen vanuit zijn of haar luie zetel, en dit 24 uur per dag, 7 dagen op 7”, zegt programmaverantwoordelijke Ludwig Fonck. “Bij een voorstelling met genummerde zitplaatsen kan je bovendien zelf bepalen waar je wil zitten. Na het invullen van jouw gegevens, kan je jouw online gekochte tickets ook meteen online betalen, of je kan ervoor kiezen om de tickets via overschrijving te betalen. De tickets belanden nadien in jouw mailbox. Je kan ze zelf thuis afprinten. Deze tickets breng je dan mee naar de voorstelling. Aan de ingang worden de tickets gescand.”

De ticketverkoop start op vrijdag 31 mei om 10 uur. “Dat is ook de start van de ticketweek, die loopt tot en met maandag 10 juni om 12 uur. Wie zijn of haar tickets tijdens deze ticketweek koopt, krijgt 1 euro korting per ticket. Een mooi cadeau! Tijdens de ticketweek kan er ook een jaarabonnement worden gekocht. Voor amper 100 euro woon je dan tien vooraf geselecteerde voorstellingen bij. Er is keuze uit twee verschillende jaarabonnementen. Zo is er voor elk wat wils. Jaarabonnementen kan je alleen tijdens de ticketweek kopen. Daarna is dat niet meer mogelijk. Wie hulp nodig heeft, blijft niet in de kou staan. We helpen de mensen telefonisch graag verder", geeft Fonck nog mee. 

Je vindt de nieuwe website vanaf 16 mei via http://steenoven.herzele.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.