Oeps! Jongeman parkeert BMW tegen toog van leegstaand café

De wagen kwam tot stilstand tegen de vroegere toog van het café.
Frank Eeckhout De wagen kwam tot stilstand tegen de vroegere toog van het café.
Een jonge automobilist heeft zijn BMW zondagnamiddag tegen de toog van een leegstaand café in de Herzeelse deelgemeente Steenhuize geparkeerd. De bestuurder raakte slechts lichtgewond maar de ravage is enorm.

De man, die even verderop woont, kwam omstreeks 13.30 uur de Kloosterberg afgereden. In plaats van rechts af te slaan richting Tolstraat, reed hij met zijn BMW rechtdoor café Neerhof binnen. Zijn wagen kwam tegen de toog tot stilstand. “Ik zat tv te kijken toen ik plots een hevige klap hoorde. Omdat mijn wagen al eens aangereden is, ging ik snel kijken. Groot was mijn verbazing toen ik de achterkant van een wagen uit het café zag steken", getuigt de conciërge van het pand. Hoe het ongeval kon gebeuren, is voorlopig onduidelijk maar op het wegdek zijn geen remsporen te zien. Brandweerpost Zottegem kwam te plaatse om de brokstukken op te ruimen de het pand te stutten.

De man reed zonder remmen het café binnen.
Frank Eeckhout De man reed zonder remmen het café binnen.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leonarda Van Opbroecke

  Daarom moeten ouderen best terug een opfrissingscursus volgen. Om de jongeren te ontwijken.

 • Billiet Luc

  Tja, moeten we bmw's nu óók gaan verbieden??? Voor pick-up's is er al een poll gehouden, is dit het volgende? Gelukkig was er daar geen fuif of privé feest aan de gang.

 • Jean Vandepitte

  En de normale chauffeurs zullen, via de verzekering, alle schade wel weeral betalen !! De autoverzekering is gewoon legitieme oplichterij !!! Waarom moeten wij, die al een halve eeuw zonder énige schade reden, weer nog maar eens opdraaien voor onnozelaars ???? En zelfs al hij gedronken heeft, gaat het feestje door !! Only in Belgium !!

 • Rene Dannau

  geef de kinderen een zware auto zo kunnen ze goed vlammen.

 • frans de vroede

  en dan er maar op hameren dat ouderen terug rijles moeten volgen . men zou beter de jongere bestuurders vragen een voorbeeld van de ouderen te volgen . om te kijken hoe deze de snelheden weten te respecteren .