Nieuw elan voor toerisme

Vanaf 2 mei krijgt de toeristische dienst onderdak in de Wattenfabriek.
Frank Eeckhout Vanaf 2 mei krijgt de toeristische dienst onderdak in de Wattenfabriek.
Het gemeentebestuur van Herzele maakt werk van een actieplan voor toerisme. “Er komt een nieuw digitaal wandelplatform en we starten binnenkort met een onthaaltraject voor horecazaken en logies", zegt schepen van Toerisme Heidi Knop (Open Vld).

Vanaf donderdag 2 mei verhuist de toeristische dienst van het Schepenhuis naar De Wattenfabriek op het Solleveld. “De dienst wordt geïntegreerd in de brede dienstverlening van De Wattenfabriek. Dat heeft heel wat voordelen. De Wattenfabriek krijgt wekelijks heel wat bezoekers over de vloer, die we kunnen laten kennismaken met ons toeristisch aanbod. Het toeristisch onthaal is door de verhuis ook ’s avonds en op zaterdagvoormiddag open, net als de bibliotheek. En een groter team van ambtenaren staat klaar om onze toeristische dienstverlening een nieuw elan te geven. Daarnaast denken we ook aan een uitbreiding van het aantal gidsen en een gloednieuwe vakantiegids over onze gemeente", laat schepen Heidi Knop weten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.