Massale belangstelling voor installatie nieuwe gemeenteraad

Het nieuwe college van burgemeester en schepenen en algemeen directeur Daniël Adriaens.
Frank Eeckhout Het nieuwe college van burgemeester en schepenen en algemeen directeur Daniël Adriaens.
De Wattenfabriek in Herzele puilde uit van het volk bij de installatie van de nieuwe gemeenteraad. Die installatie verliep trouwens zonder problemen.

Hilde Van Impe (Open Vld) mocht de gemeenteraad nog openen maar na het vierde agendapunt gaf zij de hamer door aan Ann Van Ruyskensvelde (Open Vld). Sabrina De Lange (CD&V en Partners) neemt het ambt na twee jaar over. Burgemeester Johan Van Tittelboom is begonnen aan zijn vierde ambtstermijn als burgemeester van Herzele.

Schepenen zijn Benjamin Rogiers (Open Vld), Jan Van Damme (Open Vld), Heidi Knop (Open Vld) en Ronny Herremans (CD&V en Partners). Na drie jaar geeft Jan Van Damme de fakkel door een partijgenoot Kristof Callebaut. Hilde Van Impe is de nieuwe voorzitter van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst en wordt als vijfde schepen toegevoegd aan het College van burgemeester en schepenen en het Vast Bureau.

Drie verkozenen verzaken aan hun mandaat: Open VLD’ers Ann Van Wijnendaele  (vervangen door Els Coppens), Rita Vandenoostende (vervangen door Stijn Van den Driessche) en CD&V’er Danny Van Melkebeke (vervangen door Linda De Roeck).

De oppositie met N-VA, LEEF! en roodgroen.
Frank Eeckhout De oppositie met N-VA, LEEF! en roodgroen.
De gemeenteraadsleden van Open Vld en CD&V en Partners.
Frank Eeckhout De gemeenteraadsleden van Open Vld en CD&V en Partners.
De installatie van de gemeenteraad in Herzele.
Frank Eeckhout De installatie van de gemeenteraad in Herzele.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.