Lezing Prof. Dr. Danny De Looze bij Markant: “Een reis doorheen het maag-darmkanaal”

Prof. Dr. Danny De Looze, UZ Gent.
Frank Eeckhout Prof. Dr. Danny De Looze, UZ Gent.
Markant Herzele nodigt op woensdag 13 februari Prof. Dr Danny De Looze, maag-darmspecialist in het UZ in Gent, uit voor lezing.

Prof. De Looze neemt je tijdens de lezing mee op een reis door het spijsverteringskanaal. Als een ervaren gids geeft hij een bevattelijke uitleg over enkele veel voorkomende spijsverteringskwalen en hoor je ook hoe darmkanker kan voorkomen worden. Het bevolkingsonderzoek in Vlaanderen krijgt bijzondere aandacht in deze uiteenzetting. Hij licht ten slotte ook een tipje van de sluier op over de miljarden bacteriën die in onze darmen leven en hoe deze ziekten kunnen veroorzaken.

De lezing vindt plaats in de vergaderzaal in De Steenoven en begint om 20 uur. Inschrijven kan via e-mail naar debuysscherc@hotmail.com en kost 8 euro voor leden en 12 euro voor niet-leden, drankje inbegrepen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.