Herzele is een Rode Neuzen Gemeente

Aan de balie van het gemeentehuis, De Wattenfabriek en Sportpark De Steenoven verkopen we ook de officiële Rode Neuzen Dag goodies”, geeft schepen Rogiers nog mee.
Frank Eeckhout Aan de balie van het gemeentehuis, De Wattenfabriek en Sportpark De Steenoven verkopen we ook de officiële Rode Neuzen Dag goodies”, geeft schepen Rogiers nog mee.
Herzele mag zich vanaf nu Rode Neuzen Gemeente noemen. “We roepen alle Herzeelse scholen op om zich aan te melden als Rode Neuzen School en één of meerdere eigen acties op poten te zetten”, zegt schepen van Onderwijs Benjamin Rogiers (Open Vld).

Dit jaar ondersteunt Rode Neuzen Dag niet alleen jongeren die het mentaal moeilijk hebben, maar willen ze hen ook fysiek en sociaal sterker maken door concrete projecten in scholen te ondersteunen. “Daarom gingen we de uitdaging aan om een Rode Neuzen Gemeente worden. Scholen die een actie op poten zetten, krijgen van ons 150 euro en logistieke ondersteuning. Bovendien kunnen de scholen de burgemeester of een schepen uitdagen om mee te werken aan één van hun acties. En aan de balie van het gemeentehuis, in de Wattenfabriek en in sportpark De Steenoven verkopen we de officiële Rode Neuzen Dag-goodies”, vertelt schepen Benjamin Rogiers.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.