GO! campus Herzele kleurt rood op Rode Neuzen Dag

De leerlingen van het Atheneum Herzele, de KAZ-klas en basisschool De Trampoline trokken vandaag in het rood naar de klassen.
Frank Eeckhout De leerlingen van het Atheneum Herzele, de KAZ-klas en basisschool De Trampoline trokken vandaag in het rood naar de klassen.
De leerlingen van het Atheneum Herzele, de KAZ-klas en basisschool De Trampoline trokken vandaag massaal in rode tinten naar de klassen.

De Rode Neuzen Dag betekent voor de leerlingen van het middelbaar de start van het project ‘geestelijke gezondheid’. De komende weken staan workshops op het programma rond de thema’s faalangst, seksuele identiteit, pesten, hulplijnen, sexting, gamen, depressie en complimenten geven. Atheneum Herzele, KAZ-klas en De Trampoline kunnen zichzelf vol trots een officiële Rode Neuzen School noemen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.