Extra hinder op N46 door onderhoudswerken tussen Ravenskouterlos en kerk Borsbeke

Deze week start het Agentschap Wegen en Verkeer met structureel onderhoud op de Provincieweg tussen Ravenskouterlos en kerk Borsbeke.
Gemeente Herzele Deze week start het Agentschap Wegen en Verkeer met structureel onderhoud op de Provincieweg tussen Ravenskouterlos en kerk Borsbeke.
Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plant deze week structureel onderhoud op de N46 (Provincieweg) tussen Ravenskouterlos en de kerk van Borsbeke. Begin mei wordt de N46 twee dagen volledig afgesloten voor de aanleg van de nieuwe toplaag.

Tussen Ravenskouterlos en de kerk in Borsbeke worden vanaf woensdag herstellingswerken uitgevoerd aan putdeksels en wegverzakkingen. Tijdens de werken wordt plaatselijk één weghelft van de N46 afgesloten en kruist het verkeer beurtelings de werf over de beschikbare rijstrook. De bestaande werfzone met éénrichtingsverkeer wordt vanaf Ravenskouterlos een stukje verlengd (richting Borsbeke) tijdens deze fase. Volgens de huidige planning van het Agentschap Wegen en Verkeer krijgt de N46 van aan de Akkerstraat tot aan de kerk van Borsbeke een nieuwe toplaag op 2 en 3 mei. Deze werken zijn echter sterk afhankelijk van het weer. Die twee dagen wordt de N46 volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het verkeer volgt die dagen in beide richtingen een omleiding.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.