Heraanleg N46 klaar eind mei

Tijdens de asfalteringswerken wordt een omleiding voorzien.
Agentschap Wegen en Verkeer Tijdens de asfalteringswerken wordt een omleiding voorzien.
Als alles verder loopt volgens planning, is de heraanleg van de N46 eind mei een feit. De gewestweg heeft vanaf dan een nieuwe rijweg in asfalt met vrijliggende, veilige en comfortabele fietspaden aan. Er zijn ook goed uitgeruste, nieuwe bushaltes aangelegd. 

Op donderdag 2 mei start het Agentschap Wegen en Verkeer met de laatste fase van de heraanleg van de N46 in Herzele. De nieuwe toplaag in asfalt wordt gelegd en de N46 tussen Burst en Borsbeke gaat twee dagen dicht. Alle verkeer rijdt gedurende twee dagen om.  Onder het wegdek is een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd met een bufferbekken die zal zorgen voor voldoende waterbuffering van het regenwater. Een nieuw wegprofiel met asverschuiving en een middeneiland geeft vanaf nu aan waar de bebouwde kommen van Burst en Borsbeke starten en eindigen. Meer info op www.wegenenverkeer.be/Herzele.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.