GO! BS De Trampoline houdt eigen buitenspeeldag

De lessen stopten wat vroeger vandaag.
Frank Eeckhout De lessen stopten wat vroeger vandaag.
In GO! BS De Trampoline startte de buitenspeeldag al in de voormiddag. “Deze hoogdag voor kinderen laten we niet zomaar passeren. De lessen stopten deze voormiddag wat vroeger zodat de leerlingen zich konden uitleven in onze prachtige tuin", zegt directeur Els Heirweg.

GO! BS De Trampoline neemt met plezier deel aan de buitenspeeldag. “Spelen is immers heel belangrijk voor de algemene ontwikkeling van kinderen. Spelenderwijs leren ze veel over zichzelf, anderen en de wereld rondom zich. Buiten spelen biedt het extra voordeel dat ze meer ruimte hebben om te bewegen en een goede portie vitamine D kunnen opdoen. Onze school kiest bewust voor het contact met de groene omgeving. Elke klas heeft een buitendeur en kan zo de binnenruimte uitbreiden met een buitenhoek. En uiteraard heeft elke leerling in GO! BS De Trampoline vandaag geen huiswerk zodat ze de buitenspeeldag thuis kunnen voortzetten", knipoogt de directeur.

De lessen stopten wat vroeger vandaag.
Frank Eeckhout De lessen stopten wat vroeger vandaag.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.