Milo (6) verliest slopende strijd tegen kanker

Milo Van Regenmortel
Repro Peter Vanderveken Milo Van Regenmortel

De kleine Milo Van Regenmortel (6) uit Herselt heeft zondagmiddag zijn moedige strijd tegen kanker verloren. Milo vocht sinds 2015 tegen de ziekte.

In september 2015 is bij Milo een kwaadaardige neuroblastoom, een gezwel op een zenuwknoop vastgesteld. Na meerdere pogingen was er in België geen behandeling meer mogelijk. Het gezin week uit naar Barcelona voor een immuuntherapie. Deze kon erg pijnlijk zijn maar Milo heeft zich altijd heel sterk gehouden. In augustus werd er nog een grote benefiet voor Milo georganiseerd. Met alle voorbije acties werd er toen wel 170.000 euro ingezameld.

Op de Facebookpagina van Milo verscheen zondag een pakkend berichtje: “Vanmiddag om 11.54 uur stopte mijn hartje met kloppen en sloot ik mijn oogjes voorgoed. Na een lang gevecht en heel veel schrik om te sterven, heb ik mezelf dan toch laten gaan, want de pijn werd ondraaglijk. Ik heb nu geen pijn meer, geen lastige draadjes die voortdurend volgepompt worden met medicatie en geen angst meer voor wat komen gaat. Maar het blijft een oneerlijke strijd... dit had niet mogen gebeuren, dit heb ik niet verdiend.”
36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sonja Geirland

  Sterkte, vreselijk zo jong x

 • Elif Icke

  Sterkte voor de familie. Zo oneerlijk

 • Sonja Vica

  Het is zo oneerlijk. Maar nu staat er ongetwijfeld een schitterende ster 'bij' aan de hemel.... Heel veel trots mag gaan naar Milo .... die zo enorm sterk is,ook om de stap te zetten naar een wereld "zonder pijn" Rust zacht Milo x

 • Lieve Vandamme

  Kleine jongen, je had schrik om te sterven, je leed zoveel pijn , neen je verdient het niet, ook voor kindjes zou er hulp en comfort moeten voorzien zijn in de laatste levensuren..... Heel veel sterkte aan de ouders en familieleden.

 • Inez Buitenkamp

  Ach lieverd de rust is je gegund. Je hebt moedig je strijd gestreden toppertje. Heel veel sterkte voor de na bestaanden.