Lisa Del Bo treedt op in kerk van Ramsel

Lisa Del Bo.
RV Lisa Del Bo.
Op zaterdag 30 november treedt Lisa Del Bo op in de kerk van Ramsel (Herselt). Ze brengt klassiekers zoals ‘Onze Vader’ en ‘Ave Maria’, maar ook originele en hedendaagse songs in een Nederlandstalige bewerking.

Het optreden van Lisa Del Bo kadert in CC De Kerken, het cultuurproject van de gemeente Herselt dat de kerken openstelt voor culturele en bezinnende activiteiten. “Het hele concert ademt een warme en authentieke sfeer uit met ingetogen maar krachtige en pure songs die het verdienen om ontdekt te worden. Het decor van de kerk geeft het optreden een extra dimensie”, klinkt het bij de cultuurdienst.

Het optreden gaat van start om 20 uur en kost 12 euro. Kaarten zijn te koop bij de cultuurdienst, de bibliotheek of aan het onthaal van het gemeentehuis en kunnen enkel cash betaald worden. Ook zaterdag zelf kan je ter plaatse nog tickets kopen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.