Exclusief voor abonnees

Herseltse bedrijfsleider maakt opwachting in The Sky is the Limit: “Kanker heeft mij niet in, maar net uit de hoek geslagen”

Frederik Laeremans is een van de gezichten van The Sky is the Limit.
SBS Belgium Frederik Laeremans is een van de gezichten van The Sky is the Limit.
In plaats van zijn 30ste verjaardag zoals gepland in Mykonos te vieren, moest Frederik Laeremans (32) op zijn verjaardag in de zomer van 2017 chemotherapie ondergaan nadat bij hem kanker werd vastgesteld. De Herseltse zaakvoerder van Laeremans Superbeton vocht terug en doet zijn bedrijf floreren als nooit tevoren. Vanaf woensdag is hij een van de gezichten uit het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’. “Kanker heeft mij niet in, maar net uit de hoek geslagen.”

Het tv-programma op Vier gooit het ditmaal over een iets andere boeg. De nadruk komt te liggen op de leuze ‘from zero to hero’: harde werkers die het op eigen houtje gemaakt hebben. Dat Frederik Laeremans op de radar van maker Peter Boeckx kwam, is simpelweg omdat de twee elkaar al kenden.

“Ik ken Peter al een geruimde tijd, hij heeft nog tennisles aan mijn vader gegeven. Het klikte direct, maar ik was in het begin nog niet happig om deel te nemen. Ik voelde me te min voor de oude versie van The Sky is the Limit en had geen interesse om te doen alsof de wereld aan mijn voeten ligt. Nu is het echter een ander verhaal, met de nadruk op ‘the only way is up’. Het op eigen houtje maken is niet direct mijn verhaal, maar ik heb wel altijd hard gewerkt. Je moet vooral passie hebben - da’s een woord dat ik in het programma nogal vaak gebruik (lacht).”

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis