Familiewandeling ten voordele van Helden voor Helden

De affiche van Walking4Heroes.
RV De affiche van Walking4Heroes.
Op zondag 4 augustus organiseert de vzw Helden voor Helden ‘Walking 4 Heroes’, een familiewandeling van ongeveer 6 km doorheen Herselt. Met de opbrengsten organiseert Helden voor Helden gratis activiteiten voor kinderen met een chronische of levensbedreigende aandoening.

Er wordt tussen 10 en 15 uur gestart aan de voetbalkantine van KFC De Vrijheid Herselt aan Asbroek 3. Onderweg zijn er vijf leuke workshops te beleven. Achteraf is er animatie voorzien met onder meer kindergrime, springkastelen en natuurspelletjes van Natuurpunt Westerlo en kan je genieten van lekkers bij de foodtrucks van Rosa On Wheels, Croq 'n Dolly en Stanneman. Voor volwassenen kost deelnemen aan de wandeling 6 euro, voor kinderen is dat 4 euro.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.