Zware terreinwagen boort zich in bijgebouw na botsing op Steenweg Asse

Bij een spectaculair ongeval op het kruispunt ‘Vier Armen’ in Herfelingen zijn maandagochtend twee gewonden gevallen. Na een botsing op het kruispunt boorde een Dodge Ram zich in een bergruimte van frituur 4 Armen.

Het ongeval gebeurde kort na 9 uur op het kruispunt van de Steenweg Asse met de Barakkenbergstraat. De bestuurster van de Dodge Ram reed op de steenweg in de richting van Edingen, toen ze verrast werd door een Toyota Auris. Onderzoek zal moeten uitwijzen van waar hij precies kwam, maar hij zou wel het rijvak richting Edingen hebben gekruist. De bestuurder van de zware terreinwagen probeerde nog uit te wijken, maar een botsing was onvermijdelijk. De Dodge ging vervolgens rechtdoor en boorde zich in een bijgebouw van de frituur aan het kruispunt.

Beide bestuurders werden voor controle en verzorging afgevoerd naar het ziekenhuis, maar ze zouden geen al te zware verwondingen hebben opgelopen. De beschadigde bergruimte werd door de brandweerzone Vlaams-Brabant West gestut. 

Mozkito
RV
Mozkito
Mozkito
Mozkito
Mozkito
Mozkito
Mozkito
Mozkito
Mozkito2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • jean pierre van wesemael

    Deze steenweg is een echte racebaan. Men zou al in 2013 aanpassingen doen aan deze steenweg om de veiligheid te verhogen. Wij zijn nu bijna 2020 en nog niks veranderd. Er zullen eerst doden moeten vallen vrees ik voor wegen en verkeer in actie schiet.

  • Pieter smit

    Dit soort tanks horen niet thuis in ons dichtbevolkte landje, je zou er maar door geraakt worden als fietser , voetganger, motard of bezitter van een bescheiden gezinswagen!