Waanzinnig Weekend met Sam Gooris en Yves Segers

De feesttent staat er al, de organisatoren zijn er klaar voor.
Foto Mozkito De feesttent staat er al, de organisatoren zijn er klaar voor.
Waanzinnig Weekend Herfelingen pakt ook dit jaar uit met een mooie affiche. Onder meer Sam Gooris en Yves Segers zullen de feesttent op zijn kop zetten.

Het evenement is komend weekend toe aan de 19de editie, en ook deze keer houdt de organisatie vast aan het beproefde concept: meerdere activiteiten, enkele Vlaamse toppers op de affiche, en vooral veel sfeer. "De festiviteiten worden vrijdag op gang getrapt met een avondmountainbike", zegt organisator Ward Nechelput. "Onze parcoursbouwers maken er een erezaak van om de deelnemers ook na zeven voorgaande edities nog te verrassen. Daarna gaan we de eerste feestnacht in met Lunatic Night."


Het zaterdagprogramma wordt gekleurd door een beachvolleytoernooi en een rommelmarkt. 's Avonds draait deejay F.R.A.N.K. plaatjes tijdens 'We Love The 90's'. Zondag is er dan de traditionele misviering, waarna de kinderen vanaf 14 uur terechtkunnen in een speeldorp met springkastelen en poppentheater. "Het weekend wordt afgesloten met een schlagernamiddag. Onder meer Nicky Jones, Sam Gooris en Yves Segers zullen de feesttent dan op zijn kop zetten. Daarna is er nog 'De Schieve Fuif' met schaamteloze meezingers en carnavalsmuziek."


Alle activiteiten vinden plaats op de feestweide langs de Mollestraat. Tickets en informatie via www.waanzinnigweekend.be.


(MEN)