Herne Rabarber’t organiseert zwerfvuilactie en stelt eigen praline voor

Herne Rabarber’t organiseert op zondag 31 maart een grote zwerfvuilactie.
Copyright : Geert De Rycke Herne Rabarber’t organiseert op zondag 31 maart een grote zwerfvuilactie.
Op zondag 31 maart organiseert Herne Rabarber’t een grootschalige zwerfvuilactie in Herne. Daarnaast stelt de vereniging zijn eigen rabarberpraline voor. 

“We hechten met Herne Rabarber’t veel belang aan het milieu”, zegt Brent Roobaert van Herne Rabarber’t. “Daarom organiseren we op 31 maart een grote zwerfvuilactie in ons dorp. Deze actie kadert tevens in de Vlaamse campagne ‘De Grote Lenteschoonmaak” van ‘Mooimakers’.”

Rabarberpraline

Op de dag van de zwerfvuilactie stelt de vereniging ook zijn eigen rabarberpralines voor. “De pralines worden gecreëerd door Ann Douteur van A-Chocola uit Lombise nabij Ath”, aldus Roobaert. “Tevens is er de mogelijkheid tot aankoop van een rabarberplant en kunnen de aanwezigen genieten van een hapje en drankje bij de live-uitzending van Gent-Wevelgem.” De zwerfvuilactie vindt plaats van 9 uur tot 18 uur. De organisatie voorziet grijpers en vuilniszakken. Alles kan opgehaald worden aan het Jeugdhuis vlakbij het gemeentehuis. Inwoners die wensen deel te nemen, kunnen zich inschrijven via info@hernerabarber’t.be of 0472 24 61 78.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.