14de editie Herk-De-Stad Oldtimer Classic verwacht 400 deelnemers

De deelnemers van de 14de editie van Herk-de-Stad zullen op zondag 7 juli kunnen deelnemen aan een unieke rondrit langs Haspengouwse wegen rond Gingelom, Heers, Borgloon en Sint-Truiden.

“Voor de deelnemers zijn er langs het parcours twee tussenstops voorzien. Een in Borgloon aan de pas gerenoveerde stroopfabriek waar de deelnemers een bezoek kunnen brengen aan het museum over het maken van de Borgloonse stroop. Wie dit wenst kan ook genieten van het mooie uitzicht op het terras aan de Stroopfabriek” vertelt Stephan Stevens.

Terrassen

De route brengt de deelnemers langs de vele kastelen tussen Borgloon en Sint-Truiden via Hoepertingen en Zepperen naar de Grote Markt van Sint-Truiden voor een tweede tussenstop. Op de Grote Markt van Sint-Truiden worden alle deelnemers verwacht tussen 14.30u en 17.30u. Alle deelnemers zullen volop van op de terrassen kunnen kijken naar de vele blinkende oldtimers op de  Grote Markt van Sint-Truiden. “We komen voor de tweede keer naar Sint-Truiden. Vorig jaar konden we niet terecht op de Grote Markt van Sint-Truiden omdat er het WK voetbal was en er een groot scherm stond opgesteld. Maar dit jaar is het wel gelukt” zegt Stevens.

Toeristische Dienst Herk-de-Stad Classic

De toeristische Dienst van Herk-de-Stad (VVV Herk-de-Stad) zal dit jaar opnieuw aanwezig zijn met een stand om onder andere de streekproducten van de regio aan te bieden. We verwelkomen dit initiatief en hopen dat dit de deelnemers kan verleiden om vaker naar Herk-de-Stad terug te keren.

Inschrijvingen Herk-de-Stad Classic

Wie zich vooraf wil inschrijven om deel te nemen aan Herk-de-Stad Classic kan dit best voor 1 juli via de website www.stephanstevens.be. Hier vind je alle informatie terug zoals ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ ’s middags op de Markt van Herk-de-Stad.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.