Zwangere Guy maakt affiche Herenthouts muziekfestival Clamotte Rock volledig

De weide van Clamotte Rock liep vorig jaar voor het eerst in zijn bestaan vol
Clamotte Rock De weide van Clamotte Rock liep vorig jaar voor het eerst in zijn bestaan vol

Het Herenthoutse muziekfestival Clamotte Rock lost een allerlaatste reeks namen. Naast de eerder bekendgemaakte hoofdacts op vrijdag DAAN en De Mens vervolledigt Belgische hip hop sensatie Zwangere Guy de affiche op zaterdag. Hoofdact op zaterdag is Black Box Revelation. Praga Khan, Shameboy en The Hellphonics zijn slechts enkele namen die de weide op zaterdag in extase zullen brengen. Een nieuwe naam die toegevoegd werd aan de affiche op zaterdag zijn de heren van Crackups, zij zullen op het hoofdpodium het hardere gitaarwerk brengen. DJ-duo The Friends kreeg dan weer de eer om het festival op zaterdagmiddag op gang te trekken in ‘Le Jardin’, één van de beide DJ-stages die het festival rijk is.

Clamotte Rock gaat door op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Het festival bestaat uit een hoofdpodium in de tent en 2 dj-stages verspreid over de weide aan Oosterhoven. Net als vorig jaar lijkt het erop dat de organisatie het bordje ‘uitverkocht’ aan de inkom zal mogen hangen. Tickets en alle info over het festivalweekend vind je via www.clamotterock.be of via hun facebookpagina.

de volledige affiche van Clamotte Rock 2019
Clamotte Rock de volledige affiche van Clamotte Rock 2019Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.