Rode Kruis krijgt cheque van 1.750 euro van Cera

Willy Torfs, Eric Van Der Vloet, Francis Van Leemputte, Roger Lenaerts en burgemeester Stijn Raeymaekers waren aanwezig bij de overhandiging van de cheque.
Peter Vanderveken Willy Torfs, Eric Van Der Vloet, Francis Van Leemputte, Roger Lenaerts en burgemeester Stijn Raeymaekers waren aanwezig bij de overhandiging van de cheque.
Het Herenthoutse Rode Kruis ontving uit handen van Roger Lenaerts, afgevaardigde van Cera, een cheque ter waarde van 1.750 euro.  

Het lesmateriaal bij het Herenthoutse Rode Kruis was stilaan aan vervanging toe, dus de cheque kwam als geroepen. “Omdat we de EHBO-sessies kwalitatief zo hoog mogelijk willen houden was het lesmateriaal stilaan aan vervanging toe”, verduidelijkt Van Leemputte. “We hebben ondertussen reeds zes sessies achter de rug en leerden een honderdtal cursisten de knepen van het reanimeren.”

De 1.750 euro werd besteed aan de aankoop van twee reanimatiepoppen en twee oefen-AED-toestellen. Voor de rest investeerde het Rode Kruis het geld in nieuwe kledij.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.