Op zoek naar de schat in het Neteland

Jaarlijks organiseert Vlieg, in samenwerking met cultuurhuizen “Schatten van Vlieg”, een culturele schattentocht op verschillende locaties in Vlaanderen en dus ook in tal van Kempense gemeenten. Het label Vlieg maakt het cultuur- en vrijetijdsaanbod voor families met kinderen jonger dan twaalf jaar zichtbaar en herkenbaar via hun website www.uitmetvlieg.be.
Vlieg schattenjacht
RV Vlieg schattenjacht

Vlieg heeft in heel Vlaanderen verschillende schatkisten verstopt. Je kan heel de zomervakantie mee zoeken naar ‘De schatkist van Vlieg’. In alle Neteland-gemeenten ligt er één verborgen. Haal een schatkaart en stempelkaart bij Loket Vrije Tijd of de bibliotheek en ga op zoek in Herenthout of breng een bezoekje aan Olen, Herentals, Vorselaar of Grobbendonk. Als je in drie gemeenten van Neteland een schatkist hebt gevonden en deze hebt laten afstempelen op je kaart kan je een verrassing ophalen in de bibliotheek. De Schattenzoektochten zijn een leuk uitje voor de hele familie in het Neteland.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.