Nieuwe uitbaters gezocht voor cafetaria ‘Parochiehuis’ in Herenthout

De gemeente Herenthout gaat op zoek naar nieuwe uitbaters voor de cafetaria van het Gemeentelijk Ontmoetingscentrum (GOC) Ter Voncke aan de Vonckstraat 17. De zaak staat in de volksmond bekend als het ‘Parochiehuis’. 
GOC Ter Voncke in Herenthout zoekt nieuwe eigenaars
Jurgen Geyselings GOC Ter Voncke in Herenthout zoekt nieuwe eigenaars

De populaire cafetaria van GOC Ter Voncke krijgt nieuwe cafébazen. Ook de opvolging van het achtergelegen ontmoetingscentrum valt onder de verantwoordelijkheden van de uitbaters. Kandidaten voor de overname kunnen zich bekend maken door tijdig het inschrijvingsformulier voor overname van de zaak in te dienen via Het Loket Vrije Tijd van de gemeente. Hier kunnen ze ook terecht voor de concessievoorwaarden van de cafetaria. Inschrijvingen kunnen binnengestuurd worden tot uiterlijk 15 september.

“We hebben met de huidige uitbaters afgesproken dat ze blijven tot er nieuwe overnemers gevonden zijn”, weet burgemeester Raeymaekers. “Verder zijn we met hen tot de overeenkomst gekomen dat ze zouden blijven doorwerken tot 31 maart 2020 wanneer er geen kandidaten opdagen.” 

De opening van de biedingen zal doorgaan in openbare zitting in het gemeentehuis van Herenthout op maandag 16 september om 18 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.