Naaktkalender en festivaltickets voor Warmste Week

WTC Platten Tuub geeft zich artistiek bloot met een naaktkalender, de organisatoren van Clamotte Rock verkopen festivalpaketten voor Music for Life.
Foto Vanderveken WTC Platten Tuub geeft zich artistiek bloot met een naaktkalender, de organisatoren van Clamotte Rock verkopen festivalpaketten voor Music for Life.
In het kader van De Warmste Week steunen ook de organisatoren van het festival Clamotte Rock en de leden van wielerclub WTC Platten Tuub twee goede doelen. De wielertoeristen gaven zich artistiek bloot voor een naaktkalender, de organisatoren van Clamotte Rock hielden het iets zediger met een festivalpakket.

Voor het tweede jaar op rij helpen de organisatoren van Clamotte Rock, dat op 11 en 12 mei plaatsvindt, iedereen graag bij het kiezen van een leuk cadeau voor onder de kerstboom. Ze bieden een originele Clamotte Christmas Box aan als kerstgeschenk. "In zo'n box vinden de gelukkigen behalve een combiticket ook een uniek Clamottegadget. Van deze box zijn slechts 100 exemplaren beschikbaar. Hij wordt dan ook speciaal voor deze actie aangeboden voor de spotprijs van 25 euro."


De box is slechts tot en met 31 december te verkrijgen in de dagbladhandels Papyrus te Nijlen en Actueel en 't Krantje in Herenthout. Per verkochte box gaat er vijf euro naar de Tuut van Tegenwoordig, een organisatie die mensen wil bewustmaken van de gevaren van te luide muziek.

Tussen pot en pint

De wielertoeristen van Platten Tuub gooiden het over een andere boeg. Twintig renners van de club gaven zich bloot voor een naaktkalender, die voor 10 euro gekocht kan worden bij de leden zelf, in café Bar-Baar of dagbladhandel 't Krantje in Herenthout. "Het idee ontstond tussen pot en pint op fietsweekend met de groep, maar werd al snel een serieuze onderneming. Geheel in de eigen stijl van de jeugdige club en met onze ludieke visie op het fietsgebeuren werd het concept bedacht en de retro-vibe bepaald", klinkt het bij de leden. Met de actie wil de club VZW Join2Bike steunen, een Leuvense organisatie die onder meer aangepaste fietsen en handbikes ontleent voor andersvaliden en ook fietstochten organiseert. "Het principe dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen de wielersport te beoefenen, sprak ons aan en sluit nauw aan bij de oorsprong van onze eigen club." (WDH)