Ecofeest in het teken van ecologie, duurzaamheid, fairtrade en biologische producten

Ecofeest
Gemeente Herenthout Ecofeest
Komende zaterdag kan iedereen weer bij Lokaal Dienstencentrum Driane in de Molenstraat in Herenthout terecht voor een Ecofeest. Alles wat ecologisch, biologisch, fairtrade of duurzaam is krijgt op dit evenement zijn plaats. Een gratis feest voor groot en klein.

Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseert de gemeente Herenthout van 13 uur tot 17 uur aan Lokaal Dienstencentrum Driane opnieuw een Ecofeest. Men kan er terecht voor allerhande herstellingen aan fietsen, kledij en elektrische apparaten in het Repair Café. Tweedehandsspullen worden aan de man gebracht door ShareFair van KVLV, Wijkhuis ‘t Lindehofke verhuist éénmalig zijn weggeefkast met gratis leuke spullen naar het Ecofeest.

Verder kan men in de ruilboekenkast terecht voor lectuur, wordt er een Korte Keten-marktje opgesteld, zijn er Fairtrade producten te winnen met een Fairtrade Kwis en kunnen de allerkleinsten zich uitleven tijdens een workshop met gerecycleerde materialen.

Het muzikale gedeelte van de namiddag wordt verzorgd door de Portugese gemeenschap die talrijk aanwezig is in Herenthout, aangevuld met een workshop Djembé.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.