Chirokermis Herenthout staat voor de deur

Komend weekend staat op de terreinen van Chiro Herenthout traditiegetrouw de Chirokermis op het programma. Een weekend boordevol leuke activiteiten voor jong en oud. Op het Chiroheem aan de Bouwelsesteenweg kan je drie dagen spelen, eten, drinken en feesten.
De leidingsploeg van Chiro Herenthout is klaar voor Chirokermis dit weekend.
Chiro Herenthout De leidingsploeg van Chiro Herenthout is klaar voor Chirokermis dit weekend.

In de feesttent op het groene grasveld van Chiro Herenthout staat vrijdagavond de ‘Plezante Quiz’ op het programma. Teams van vijf deelnemers per ploeg strijden er voor de overwinning. 

Zaterdag zit boordevol activiteiten. in de namiddag nemen verschillende teams het tegen elkaar op  tijdens ‘Spel zonder Grenzen’. Spektakel gegarandeerd. Voorafgaand aan de grote tentfuif wordt een kinderfuif georganiseerd in de vooravond. Tussen vijf en acht uur kunnen de kinderen hun benen komen loszwieren op de leukste muziek in de fuiftent.

Tijdens de jaarlijkse quiz strijden vele teams voor de overwinning
Chiro Herenthout Tijdens de jaarlijkse quiz strijden vele teams voor de overwinning

Op zondag, slotdag van Chirokermis, meten de sportievelingen zich met elkaar tijdens het recreatief outdoor-volleybaltornooi van Chiro Herenthout. Covergroep Creep sluit, zoals de laatste jaren al meermaals het geval was, Chirokermis af met een groots optreden in de feesttent. Het hele weekend lang kan iedereen genieten van lekkere mosselen in het mosselrestaurant. In de bodega worden de lekkerste cocktails bereid die genuttigd kunnen worden op het zomers terras.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.