Bouw- en interieurspecialist Van den Broeck-Prolians behaalt kwaliteitscertificaat

Van den Broeck-Prolians, specialist in bouw en interieur met een vestiging op het industrieterrein tussen Herenthout en Herentals, hernieuwde onlangs het ISO 9001-certificaat. Dat is beloning voor de jarenlange inspanningen op vlak van kwaliteitsmanagement.
De firma Van den Broeck- rolians is gevestigd aan de Atealaan in Herenthout.
Van den Broeck - Prolians De firma Van den Broeck- rolians is gevestigd aan de Atealaan in Herenthout.

Het ISO 9001-certificaat wordt uitgedeeld aan bedrijven die zich richten op het verbeteren van klantgerichtheid en klanttevredenheid. Het is een wereldwijd geaccepteerde norm die aantoont dat een firma voldoet aan vastgestelde kwaliteitseisen en die blijft verbeteren. Het kwaliteitssysteem van Van den Broeck-Prolians werd getoetst door BCC, het Belgisch Centrum voor Certificatie en kreeg een positieve beoordeling. Hierdoor verkreeg de firma het ISO 9001:2015 certificaat met een geldigheidsperiode voor drie jaar, tot 2022 dus.

Joël Toremans, algemeen directeur bij Van den Broeck-Prolians, is fier. “Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij onze firma hoog in het vaandel. Ons kwaliteitssysteem is een belangrijk instrument om op een gestructureerde manier te werken aan continue verbetering van onze dienstverlening en processen. De hernieuwing van het certificaat zien wij dan ook als een bevestiging richting onze klanten dat we doen wat we hen beloven”, zegt Toremans.

Joël Toremans, algemeen directeur van Van den Broeck, is fier na het behalen van het certificaat.
Van den Broeck - Prolians Joël Toremans, algemeen directeur van Van den Broeck, is fier na het behalen van het certificaat.

Van den Broeck-Prolians heeft naast hun winkel en kantoren in Herenthout nog een tweede vestiging in Oostmalle.  Ze verdelen een assortiment van meer dan 400.000 producten gericht op het gebied van bouw en interieur. Over de twee vestigingen verdeeld, stelt de bouw- en interieurfirma ongeveer een vijftigtal werknemers te werk.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.