‘Speelpret op de Mét’ in Herenthout

Vorig jaar werd er ook al naar hartenlust gespeeld op de Herenthoutse Markt met dank aan de PretCamionette.
Gemeente Herenthout Vorig jaar werd er ook al naar hartenlust gespeeld op de Herenthoutse Markt met dank aan de PretCamionette.
Morgen (woensdag) ruimen de auto’s op de Markt in Herenthout baan voor de PretCamionette. Kinderen kunnen dan midden in het centrum op straat spelen.

De auto’s op De Markt worden tussen 14 en 17 uur vervangen door fietsen, rolschaatsen, steps en gocarts.  De aanwezige kinderen kunnen uit de bol gaan op het hindernissenparcours of in het verkeerspark.

De technische dienst van de gemeente staat  klaar om fietsen te graveren om ze te beschermen tegen diefstal. Ook een opknapbeurt behoort tot de mogelijkheden. Voor de rest kunnen de kinderen hun energie kwijt tijdens volkspelen of op het springkasteel. De PretCamionette voorziet voor de ouders van de kinderen tevens een terras, dat in het teken staat van verkeersveiligheid.

‘Speelpret op de Mét’ kadert in de Week van de Mobiliteit, die deze week plaatsvindt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.