Zwembaddag in het Netepark voor het hele gezin

Waterpret in het Netepark.
Vanderveken Waterpret in het Netepark.

Op zondag 25 november kunt u met de hele familie deelnemen aan de spetterende Zwembaddag in het Netepark. Voor de gewone toegangsprijs krijg je heel wat fijne extra’s zoals een ontbijtbuffet, een kinderdisco, aquafitness en een pretbad.

Nieuw dit jaar is het ijsbeerzwemmen. Van 12 tot 14 uur kan je een frisse duik nemen in het buitenbad. Wie de kou trotseert, krijgt nadien een kop warme chocolademelk of soep.

Behalve het belang van lichaamsbeweging, wil het stadsbestuur ook gezonde voeding promoten op deze zwembaddag. Dat gebeurt op een leuke manier met de Sapjesfiets, een omgebouwde fiets waarmee je zelf een overheerlijke en gezonde smoothie bij elkaar kunt trappen. De Sapjesfietsen staan van 12 tot 15 uur in de inkomhal. Verder zorgt Logo Kempen voor een infostand over de vernieuwde voedingsdriehoek, waarin fruit en groenten een nog grotere hoofdrol kregen dan voorheen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.